WELKOM BIJ CYCLINGTEAM FLAKKEE

Wij zijn een nieuwe wielervereniging op Goeree-Overflakkee voor Toerrenners en wedstrijdrenners KNWU, TMZ en BWF.

MISSIE:

De missie luidt als volgt: Cyclingteam Flakkee biedt iedereen de mogelijkheid om met plezier de wielersport te beoefenen op zijn/haar eigen niveau.

VISIE:

Onze vereniging bestaat uit meerdere takken o.a. wielrenners, mountainbikers en toerrijders. Wij willen onze bekendheid en positie de komende jaren versterken en daarmee de vereniging worden waarbij plezier en gezelligheid voorop staan en de leden zich gesteund voelen in hun sportbeoefening.

Hiermee willen wij aantrekkelijk zijn voor wielersportbeoefenaars uit de omgeving van Goeree-Overflakkee en voor het bedrijfsleven voor hun naamsbekendheid. Wij willen dat het voor iedereen mogelijk wordt zijn of haar persoonlijke ambities te realiseren.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD:

Als vereniging vinden we het belangrijk dat het niet alleen de sport is waar we ons plezier in beleven. Ieder jaar kiezen we als vereniging een lokaal goed doel, waar een deel van de contributie en sponsoring ten bate komt van het gekozen goede doel. Ieder nieuw kalenderjaar zal vanuit de vereniging door leden een keuze voor het goede doel gemaakt worden.